За почеток

Што е Deposit House?

Deposit House е сигурносен платежен депозит онлајн систем за секакви безбедносни плаќања, од секоја област, кој го чува депозитот за склучен договор меѓу две страни, и не врши исплата додека не се исполнат сите услови од договорот, и додека двете страни не потврдат дека условите од договорот се исполнети, со што нуди и овозможува заштита и сигурност, подеднакво за двете инволвирани страни, и за купувачот и за продавачот истовремено.Да појасниме

Како функционира депозит системот

Процесот е многу едноставен, и може да се направи од секој уред со интернет конекција, во било кое време, само за неколку минути, Бесплатно зачлени се

Ако некој се прашува

Зошто е потребен Deposit House?

Одговорот е едноставен, заради тоа што има многу бенефити и причини мегу кои и:

how
Безбедно плаќање и исплаќање
how
Професионална услуга
how
Сигурност и заштита
how
Фер договор
 Да се претставиме

Кои сме ние

Deposit House е новооснована компанија и растечки бренд, составен од млади ентузијасти со визија за посигурно и помодерно живеење.

Плаќања

Платежни терминали

Прифаќаме разни видови на плаќања како VISA, Master Card, Плаќање преку банка.Visa.jpg      Bank.jpg